Onze school is gezond!

Onze school heeft het vignet Gezonde School behaald. Met het vignet Gezonde School laten wij zien dat onze school voldoet aan de kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door deskundigen. Wij zijn trots op dit behaalde resultaat!

Zo zorgen we voor actieve en gezonde leerlingen, een veilige schoolomgeving, een fris klimaat én hebben we aandacht voor de persoonlijke en sociale ontwikkeling van de leerlingen. Dit vinden wij belangrijk, omdat het allemaal bijdraagt aan een gezondere leefstijl, betere schoolprestaties en minder schooluitval.

Onze school heeft bovendien speciale aandacht voor het themacertificaat Bewegen en Sport. Naast de lessen sport en bewegen biedt de school ook andere sportieve activiteiten aan voor de leerlingen, de school is aangesloten bij Special Heroes en elke vrijdagmiddag is er een keuzemiddag waar de leerlingen een breed scala aan sporten aangeboden krijgen zowel binnen als buitenschools. Zodat de leerlingen kennis maken met de sportmaatschappij.

Gezonde School is een samenwerking tussen diverse landelijke organisaties. Wilt u meer weten over (het vignet) Gezonde School? Kijk dan op www.gezondeschool.nl.

Heeft u een vraag?
Neem gerust contact met ons op.
X
X